Így vigyázhat a szeretteire a távolból is.

2021.02.04

Mi lett volna, ha ...?

A beteg, idős embereknél sokszor azért következik be tragédia, mert egyedül élnek, és hirtelen rosszullét vagy baleset esetén nem tudnak segítséget hívni. Pedig ilyenkor még megelőzhető lenne a baj. Ha nincs a közelükben senki, és az esetek jó részében ez így van, akkor magukra vannak utalva. 

Sajnos, mire ezekre az idős emberekre rátalálnak, addigra már gyakran sokat romlik az állapotuk.

Ilyenkor jön a kérdések sora:

  • Mi lett volna, ha időben hívom?
  • Mi lett volna, ha időben megyek?
  • Mi lett volna, ha nem hagyom magára?
  • Mi lett volna, ha azonnal segítséget tud kérni?

Ezekre a kérdésekre a jelzőrendszeres házi segítségnyújtás az egyszerűségénél fogva egyszerű választ is ad: nagyobb biztonság.

Jelzőrendszeres házi segítségnyújtás életmentő lehet!

Egy agyvérzés, vagy az időseknél gyakran előforduló eleséses - akár combnyaktörést okozó - balesetekre gondolva könnyű belátni, hogy mennyire fontos az azonnal orvosi segítség. Ráadásul télen még a kihűlés veszélye is csökkenti azt az időt, amennyi a beteg kórházba szállításáig eltelhet ahhoz, hogy a túlélési esélyek, illetve a maradandó károsodás nélküli túlélési esélyek megmaradjanak.

Egy olyan mobil gondoskodó személyfelügyeleti készüléket biztosítunk ügyfeleink részére, amely egy idős ember számára biztonságot, személyfelügyelet ad és vész estén szakápolóinkat értesíthetik.

Így vigyázhat a szeretteire a távolból is.

Kérjen további információt szakemberünktől a +36 20 235 49 05 telefonszámon!