Oxigénterápia a Milko-Med Kft.-nél

A my O2 oxigénfejlesztő készülék 30%-os oxigéntartalmú tiszta levegőt adagol. Ez azt jelenti, hogy a készülék biztosítja test normál szükségletének 150%-át.

A kezelés közbeni feldobódottság érzése, éberség fokozódása, élesedő látás lehetséges, az oxigén frissítő tulajdonságának köszönhetően. Továbbá normális jelenség az ásítozás, pulzusszám csökkenése az ellazulás és méregtelenítő folyamatok beindulásának következtében.

Az élethez legszükségesebb, életet adó elem az oxigén. Testünk életenergiájának felszabadulásához 90%-ban van szükség oxigénre. Életfolyamataink nagymértékben fogyasztanak oxigént, mivel elengedhetetlen nem csak a légzéshez, hanem a toxinok kiürüléséhez is. A testünkben, vérünkben felhalmozott oxigénmennyiség egyrészről meghatározza vitalitásunkat, másrészről számos későbbiekben részletezett kedvező hatása mellett, csökkenti a fáradtságot és a gyengeséget, illetve fokozza teljesítőképességünket, plusz Post Covid szindróma esetén is kiváló az anyagcsere folyamatok stabilizálásához. Ezenkívül az oxigén feltétlenül szükséges az agytevékenység számára is, mert az agysejtek már mintegy négy percnyi teljes oxigénmegvonás után elhalnak. A kifejlett emberi agy a belélegzett oxigén 20%-át fogyasztja el. Az oxigénterápia hazánkban, még a mai napig sem széles körben ismert. 

A Terápia célja:

Az oxigén hatására a szervezet anyagcsere folyamatai felgyorsulnak, normalizálódnak, ezáltal a szervezet oxigénellátása javul.

A szolgáltatás díja:   8.000 Ft/15 perc. 

(Társaságunk a terápiához szükséges eszközöket biztosítja).