Team

 Milkovics Attila -  

   Ügyvezető Igazgató / Egészségügyi munkatárs


Társaságunk alapítója, aki 2017-ben szerzett egészségügyi végzettséget, ugyanebben az évben a gerontológia és geriátria irányvonalát követve létrehozta a Milko Med Kft.-t, mely napjainkban Győr egyik meghatározó házi idősgondozással foglalkozó vállalata, majd a győri kórház osztályain kezdte meg munkásságát. 2018- ban egy Győr melletti település szociális intézményében erősítette jelenlétével a csapat osztályos munkáját.  A társaság építése és vezetése mellett többször szaktanácsadással is foglalkozott és foglalkozik a mai napig. 2023-ban egy mérföldkőhöz ért, elsősegélynyújtó oktatói minősítést szerzett. Jelenleg a Milko Med Kft. vezetésén kívül oktatói, tanácsadói feladatokat is ellát, napi rendszerességgel segíti betegeit a napi életvitel megtartásában.

Boros Eszter - 

Koordinátor / Szociális gondozó munkatárs

Eszter társaságunk egyik motorja, feladata a betegek/gondozottak napi ellátása, hozzátartozókkal való kapcsolattartás, munkavállalóink koordinálása. Idősgondozásban szerzett végzettsége, tapasztalata és szakmai múltja maximális biztonságot nyújt betegei részére. Empatikus, kedves személyiség minden figyelmével a betegei igényeit tartja szem előtt. Eszter továbbá részt vesz a társaságunkat megillető fontos döntések meghozatalába, a vezetőség asszisztálásában.

Végh Nikolett - 

Egészségügyi munkatárs

Egészségügyi tanulmányait 2014-ben fejezte be, majd a győri kórház osztályain szerzett tapasztalatot a betegápolásban. Társaságunknál a házi idősgondozás területén találta meg számításait, empatikus, türelmes, az időseket különösen szerető ápoló. Hisz az alternatív gyógymódok használatában, munkakörében jelenleg is alkalmaz kutyás terápiát. Feladatai közé tartozik az idős gondozottak napi szintű ellátása, életmódbeli tanácsadás, terápia javaslat.